Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 18 db
Barnulás

Barnulás

Tippek, trükkök a szép barna bőr eléréséhez. Barnulási tippek, barnulási tanácsok az egészséges barna bőr eléréséhez, és megtartásához. Tarts mértéket. Mértékletes és ésszerű napozás az egészséges barnuláshoz. Nem a barnaság káros, hanem a leégés.

Egészséges életmód

Egészséges életmód

Ha komfortosabb, minőségi életet szeretnénk élni, érdemes megfogadni az önzetlen életmód és egészségre vonatkozó tanácsokat. Rengeteg weboldal foglalkozik az egészséges életmód kérdésével. A téma azonban rendkívül összetett, hiszen az egészséges életmód nem csak a táplálkozásról, a fogyókúráról és egyéb divatos fogalmakról szól. Ide tartozik pl. a pihenés, a szabadidő, a munka, a mozgás, a lélek, a családi környezet, stb. fogalma is, hiszen ha próbáljuk ezeket összehangolni saját lehetőségeinket figyelembe véve, sokat tehetünk egészségünkért.

Egészségpénztár

Egészségpénztár

Egészségpénztári megtakarítási lehetőségek megtalálásában, a szabályok megismerésében próbál segíteni ez az oldal. Megtudhatja, hogy mire és hol használhatja fel egészségpénztári megtakarításait. Hol találhatók hivatalos egészségpénztári elfogadóhelyek és mit vásárolhat megtakarításaiból? Ehhez is segítséget talál az oldalunkon, melyhez használja a keresés funkciót.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Flavonoid

Flavonoid

A flavonoid növényi színanyag, melynek pozitív tulajdonságait még csak mostanság fedezzük fel. A gyógynövények gyümölcsök és zöldségek általában a bennük lévő flavonoid mértéke szerint rendelkeznek pozitív hatással. A flavonoid nevére számos szinonimát használunk, flavin flavon flavan. A flavonoid anyagok antioxidáns tulajdonságú vegyületek, a szabadgyököket semlegesítik, így az öregedés és a degeneratív betegségek ellenszerei lehetnek. A flavonoidok két nagyobb csoportja a bioflavonoidok és az izoflavonoidok.

Fodrászat

Fodrászat

Fodrászok és fodrászatok gyűjteménye Budapesten és vidéken. Hajvágás, mesterfodrászok, hajhosszabbítás, hajátültetés, hajgyógyászat, hajdúsítás, hajápolás azaz egyszóval Minden. Ha egy új frizurát szeretne vagy csak divatosabbat általunk megtalálja a legjobb fodrászokat, szalonokat. Ezen kívül segítünk eligazodni a hajápolási termékek kiválasztásában, ahhoz, hogy otthon is megfelelően tudja ápolni haját, frizuráját. Célunk, hogy Ön gyorsan tudjon választani a legjobbak közül, hiszen mindenki megérdemli a jól ápoltságot és szépséget.

Fogorvos

Fogorvos

Fogorvoshoz járni nem szeret senki. Ennek ellenére, ha fáj a fogunk, akkor a legrövidebb úton belül oda akarunk kerülni. Jó tudni, hogy hol van fogorvosi ügyelet és hol készítenek panoráma röntgent fogainkról. Össze akarom hasonlítani az árakat vagy a legközelebbi fogorvosi rendelőt keresem, ahol felmérik a fogak állapotát. Fontos a fogak megfelelő karbantartása és a szájápolás is. Van, akinek akkor fontos a foga, ha fáj és van, aki rendszeresen jár állapot felmérésre. Segítünk megtalálni minél gyorsabban a kérdésére a választ.

Gyógycipő

Gyógycipő

A kereső az oldalon megtalálja a számára legmegfelelőbb lábbelit, legyen az gyógycipő, ortopéd, vagy kényelmi cipő. A linkek közt bárki kiválaszthatja a termékeket kínáló üzletek közül a számára legközelebbit, és a legolcsóbbat. Az oldalon sok hasznos információt és cikket talál a témával kapcsolatosan

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A kereső az oldalon sok hasznos linket talál a gyógyszertár témakörben. Ezen felül megtalálja itt a bio- és gyógynövényboltok oldalait és a természetgyógyászokat is. A különböző gyógyszergyártó vállalatok termékeivel is megismerkedhet. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

H1N1

H1N1

A látogató az oldalon sok hasznos linket talál a h1n1 nevű influenzáról. Megtudhatja mivel védekezhet ellene, milyen gyógyszerek és oltások állnak az Ön rendelkezésére. Híreket is olvashat a témával kapcsolatban. Döntse el Ön, hogy a H1N1 tényleg valós fenyegetés a világ számára, vagy csak a média által generált óriási üzlet.

Hirdetés
Infarktus

Infarktus

Ezen az oldalon a kereső megtalálhatja a betegség megelőzéséhez szükséges tanácsokat, diétákat, étrend kiegészítést, életmód mutatást. Ha már megtörtént a baj, akkor itt megkeresheti a különböző kezeléseket, orvosokat, klinikákat. Legfrissebb hírek a témában, kórleírás, budapesti és megyei kórházak, klinikák, szívcentrumok, gyógyfürdők, szívritmus szabályozó, magas vérnyomás, érszűkület, szív készítmények gyártói, civil szervezetek, kamarák, privát intézmények és még sok információ, amire szüksége lehet a betegeknek vagy annak aki még nem az.

Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

A magas vérnyomás problémája, kezelése, megoldások. Magas vérnyomás kezelése lúgosítással. A magas vérnyomás nem gyógyszeres kezelése megoldható , természetes megoldásokkal. A "magas vérnyomás betegség" megközelítése és kezelése jó példája annak, hogy mekkora a különbség a tüneteket kezelő orvostudomány és az ok-okozati összefüggést feltáró alternativ gyógymódok között . A betegségeknek nevezett tünetek, így a magas vérnyomás kiváltó oka a szervezet kémiai egyensúlyhiánya, a sejtjeink közötti folyadéktér - azaz a "belső terület" - egészséges, enyhén lúgos kémhatásának savas irányú megváltozása, elsavasodása. Ezt a negatív érzelmeinkkel és a nem megfelelő táplálkozásunkkal okozzuk. Egy öröklött hajlam felelős lehet azért, hogy ez, és nem egy teljesen más tünetcsoport jelenik meg, de önmagában ez egy kémiai egyensúlyban lévő embernél nem eredményez magas vérnyomást, csak egy elsavasodott szervezetben tud aktivizálódni.

Pszichológus - lelki segítség

Pszichológus - lelki segítség

A pszichológus olyan személy, aki egyetemen pszichológia szakos diplomát szerzett, és a gyakorlatban, az oktatásban, a kutatásban e tudomány elveit és módszereit hivatásszerűen alkalmazza. A pszichológus általában tanácsadással, illetve a mentális zavarok gyógyításával foglalkozik, de olyan kevésbé közismert feladatokat is ellátnak, mint például a humanoid észlelés kutatása; szervezetfejlesztés. Ezen az oldalon azon pszichológusok honlapjait gyűjtöttük össze, akik a lelki segítségnyújtás bármilyen formájával foglalkoznak.

Rákbetegség

Rákbetegség

Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre? Rákos daganat - lehet-e tenni ellene? Ígérni semmit se lehet, de ha már valakinél valami segített, akkor esélyt kell adni arra, hogy másnak is segíthessen! Új utak a rák megelőzésében, és a terjedés áttétel megakadályozásában.

Szolárium

Szolárium

Oldalunkon megtalálod a budapesti és vidéki nagy szolárium stúdiókat. Ezen kívül ha szeretnél szolárium gépet, szolárium csövet, szolárium krémet vagy kozmetikumot megtalálod azokat a szolárium forgalmazókat, gyártókat, akik segítenek neked a megfelelő kiválasztásban.

Takarítás

Takarítás

Takarítással és tisztítással foglalkozó cégek és szolgáltatók gyűjteménye egész Magyarország területén.

Termál fürdők és hotelek

Termál fürdők és hotelek

Termál fürdők és hotelek. Az oldal próbál segítséget nyújtani, hogy hol találhat szállást a gyógyvizek közelében, hol találhatóak gyógyfürdők. A képes leírásokra kattintva ismertetőket is talál arról, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt vendégeinek a kiválasztott szálláshely, miről nevezetes, miért érdekes a gyógyfürdő.

Testépítés, Body building

Testépítés, Body building

Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés, testépítés Testépítés, Body building magazin - friss hírek, hasznos információk és érdekességek a Testépítés, Body building témaköréből Edzés tömegépítés és erőnövelés. Trec Nutrition termékcsaládok alkalmazás szerint. Edzésterv típusok a Bodyshop24 ajánlásával.

Tuti menü