Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegségek - jó tudni képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Betegségek - jó tudni - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Betegségek - jó tudni
Keresés
Találatok száma - 10 db
Allergia

Allergia

Ha az allergia kínozza, most tehet ellene. A lakosság mintegy 15%-a szenved valamilyen allergiás betegségtől. Az allergia sikeres kezelésének titka, hogy a kezelés nem ér véget a tünetek elmulasztásával, hanem a páciens általános egészségi állapotát is segítjük helyreállítani. Tegyen egészsége érdekében.

Allergia tünetei

Allergia tünetei

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.

Belgyógyászati vizsgálat a HMM-nél

Belgyógyászati vizsgálat a HMM-nél

Belgyógyászati szűrőprogramunk nagy segítséget nyújt a diagnózis minél korábbi felállításához, és egyúttal a fölösleges vizsgálatok elkerüléséhez, vagy adott esetben önmagában elegendő a teljes diagnózis felállításához és a terápia elindításához. Jó kivitelezése nagy rutint és nagy rálátást igényel (akár a rendelő ajtaján éppen belépő betegről megállapítható a betegsége). Tudományos módszertan szerinti infarktus rizikószámítással kiegészítve.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Bőrgyógyászat budapest

Bőrgyógyászat budapest

Bőrgyógyászat Budapesten egészségpénztári ellátás keretében is. Bőrelváltozások, kiütések, anyajegyek, körömgomba, száraz bőr, bőrgyulladások (dermatitisz, ekcéma), övsömör, herpesz, szemölcs, gombás fertőzések, rovarcsípések és bármilyen jellegű egyéb bőrbetegségek kivizsgálása. Egyszerű és gyors bejelentkezési lehetőséggel.

Fertőző gyermekbetegségek

Fertőző gyermekbetegségek

A gyermekbetegségek olyan gyermekeket veszélyeztető betegségek, fertőzések, melyek lehetnek gyors vagy lassabb lefolyásúak, érinthetnek egyetlen gyermeket vagy akár egész gyerekközösségeket, családokat, lehetnek akár fertőzőek. Az oldalon az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak a gyermekeket érintő, veszélyeztető betegségekről, fertőzésekről, mint a bárányhimlő, a rotavírus, a légúti fertőzések, az asztma, azok tüneteiről, gyógymódjáról és a megelőzéséről. A gyermekeket kisgyermekkori balesetek is érhetik, melyek megelőzése is a szülők feladata. A fentieken kívül orvosi tanácsokat kaphatnak, megtörtént, tanulságos esetekről olvashatnak, online tanácsadást is igénybe vehetnek az aggódó szülők.

Fundafon - halláscentrum és hallókészülékek.

Fundafon - halláscentrum és hallókészülékek.

Kattints bátran a honlap linkjére és tekintsd meg a Fundafon halláscentrum dolgozóit, valamint a halláscentrum szolgáltatásait. A Fundafon halláscentrumban részletes információkat ismerhetünk meg a hallókészülékekről. A Fundafon halláscentrumban lehetőségünk van arra is, hogy a hallókészülékünket programoztassuk is. A Fundafonnál ugyanis a tökéletes beállításról is gondoskodnak. Elromlott hallókészüléke? Akkor is bátran kattintson a honlapra és keresse fel a Fundafon halláscentrumot, hiszen hallókészülékek szervizbe juttatásáról is gondoskodnak.

Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat

Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat

Mai rohanó világunkban a légúti betegségek kialakulása és lefolyása is jelentősen megváltozott. Ebben közrejátszanak a környezeti hatások: por, szmog, allergizáló anyagok ; az életmód : városi környezet, mozgáshiány a szabadban; az immunrendszer gyengesége Szájüregi daganatos megbetegedések, valamint gége, garattájék megelőző szűrésére elengedhetetlen vizsgálat. Allergiás megbetegedések esetén is gyakran orrpolyp, gócos mandula áll a folyamat hátterében, ennek kizárása mindenképpen javasolt e vizsgálattal.

Hogy ismerhető fel a pánikbetegség?

Hogy ismerhető fel a pánikbetegség?

Kezelje pánikbetegségét, depresszióját és szorongását kockázatmentes mikroáramos terápiával! Alternatívát jelent a hagyományos kezelésekre, mellékhatások nélkül. Az Alpha-Stim? az idegrendszer finomhangolásával segíti az ingerületátvivő anyagot termelődését, mely központi szerepet játszik a depresszió és a szorongás kezelésében, a pánikbetegség kezeléséről nem is beszélve. Könnyel elsajátítható módszer, melyet otthonában is alkalmazhat. Referenciáink tanúskodnak a módszer eredményességéről! Intsen búcsút a neurotikus és hangulatzavaroknak az Alpha-Stim?-mel.

Mellrák szűrés, szűrőállomások

Mellrák szűrés, szűrőállomások

Szűrés során érzékeny módszer alkalmazásával veszélyeztetett tünetmentes asszonyokat vizsgálunk, hogy egy esetleges rosszindulatú folyamat, vagy annak megelőző állapota felismerhető, így az agressziv daganatos folyamat megelőzhető legyen. A szűrés szuverén eszköze az emlők radiológiai vizsgálata (mammografia). Ennek során 3 - 5 mm-es daganatok is biztonsággal kimutathatók. Szűrést népgazdasági okokból csak a legveszélyeztetettebb életkorban végezhetünk.

Hirdetés
Szívbetegségek

Szívbetegségek

Az oldal fő témája a szívbetegségek, a szívinfarktus, a stroke, valamint ezek fő rizikófaktorai: a magas vérnyomás, magas vércukorszint, magas koleszterinszint, túlsúly és a krónikus gyulladások. A szív-, és érrendszeri betegségek vonatkozásában rendkívül fontos szerepe van a megelőzésnek. Az orvostudomány alapvetően a betegségek gyógyításával foglalkozik és csak minimálisan érinti a prevenció, azaz a megelőzés kérdését. Pedig, ha annak a hatalmas összegnek, amit az egészségügyre költünk (Amerikában 2003-ban 1,6 trillió dollár) csak egy kis hányadát a megelőzésre fordítanánk, már csodákat lehetne tenni az emberek egészségével.

Tuti menü