Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csodák márpedig vannak képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Csodák márpedig vannak - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Csodák márpedig vannak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Blog a mellrákról

Blog a mellrákról

Ferencz Anikónak hívnak. 50 éves leszek az idén. Van két gyemekem: egy 18éves lány és egy 16 éves fiú. 2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle. Kívülről látni könnyebb...más szemében a szálkát is!!

Fájdalommentes hajbeültetés

Fájdalommentes hajbeültetés

A hajhullás sokak életét megkeseríti, önbizalomhiányhoz vezethet, egyes esetekben akár komoly önértékelési problémák alapja is lehet. Többé azonban már nem kell megijedni, ha túl sok hajszál marad a fésű fogai között. A hajbeültetés vagy a hajátültetetés végleges megoldást kínál a kopaszodásra, ráadásul a beavatkozás semmilyen nyomot nem hagy maga után. A beültetést követően lábadozásra sincs szükség, a klinika azonnal elhagyható. Az eljárás fájdalommentes, és csak minimális kényelmetlenséggel jár.

Kómából ébredt fel

Kómából ébredt fel

Kézilabda - Egy súlyos baleset után lábadozik az Audi-ETO egyik fiatal tehetsége, Nagy Bettina. A lány másfél hónapig feküdt kómában, napjainkban már jár, kommunikál, s reménykedhet abban, hogy nemcsak teljes életet élhet, hanem talán kézilabda-karrierje is folytatódhat.

Egészséges életmód magazin hírek
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem kell sötétben hazaérkezni. Örülünk az ébredező, megújuló természet csodálatos színeinek. De sajnos a hóval, hideggel és esővel tarkított telet követően menetrendszerűen jelentkezik a tavaszi fáradtság is, van akinél előbb, van, akinél később. A tavaszi fáradtság tünetei...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
7 hatásos energiabomba tavaszra
7 hatásos energiabomba tavaszra A következő tippek nem csak önmagunkra hatnak pozitívan, de párunkra és a...
Laky Zsuzsa - egy gyógyulás története

Laky Zsuzsa - egy gyógyulás története

Laky Zsuzsa könyvet írt halálos betegségből való felépüléséről. Könyvet írt, mert mindig kéznél volt az a konyhai naptár, amibe bejegyezte a szokatlan, majd riasztó, végül egyre inkább drámai történéseket.

Meg fogok gyógyulni!

Meg fogok gyógyulni!

Az orvosok megtapasztalták, hogy ugyanabból a súlyos betegségből az egyik ember meggyógyul, a másik belehal. S legyenek bár a nyugati orvoslás hívei, belátják, ahhoz, hogy a beteg felépüljön, hinnie kell abban, hogy képes meggyógyulni, és küzdenie is kell.

Tuti menü