Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség a fogakért képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Egészség a fogakért - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Egészség a fogakért
Keresés
Találatok száma - 33 db
A Szerethető Fogászat

A Szerethető Fogászat

Fogászatunkat szeretik a pácienseink, mert mindig pont annyi időnk van rájuk, amennyire szükség van. Klinikánk munkatársai nagy tapasztalattal bíró kiváló szakemberek, akik mindent megtesznek a páciens bizalmáért és előtérbe helyezik a fogmegtartó kezeléseket. Rendelőnk a fogászati beavatkozások teljes spektrumával várja Önt. Rendelési időnk: Hétfőtől-Péntekig: 8:00-20:00 Szombaton: 09:00-15:00. Térítésmentes konzultációs időpontot vagy a kezelésekkel kapcsolatos információért látogasson el weboldalunkra.

All4dent fogfehérítés, fogászat, szájsebészet

All4dent fogfehérítés, fogászat, szájsebészet

All4dent fogászat szolgáltatásai: Digitális röntgen, megelőzés-Prophylaxis, esztétika és fogmegtartó kezelések, fogpótlás, parodontológiai kezelések (fogágybetegségek kezelése), szájsebészeti kezelések, implantológia. Fogszuvasodás és fogágybetegséségek megelőzése, barázdazárás, nyálteszt, elszíneződések, lepedékek eltávolítása Air Flow segítségével, harapásemelő sínek. Legmodernebb fotopolimerizációs (fényrekötő) tömések készítése, porcelán és arany betétek (inlay-k) készítése, sérült, elszíneződött fogak javítása, amalgám tömések cseréje, gyökérkezelése, fogfehérítés, fogékszer elhelyezése. Fém-kerámia koronák, fémmentes koronák és hidak, esztétikus porcelánhéjak, fogpótlások. Fogkőeltávolítás (ultrahangos deputátorra), ínygyulladások kezelése, helyreállító parodontológiai és esztétikai- és ínyműtétek. Implantáció (műgyökér beültetése), csontpótlás, állcsontgerinc felépítése. Pácienseket előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni. Bejelentkezés: hétfőtől szombatig!

Bemutató filmek a mini implantátumról

Bemutató filmek a mini implantátumról

Dr. Szabó László bemutató műtétet végzett implantológus kollégáknak, amelyről készült felvétel. Az érdeklődők ezenkívül még egy interjút is megtekinthetnek az oldalon, amely Dr. Szabó László és Dr. Kincses Zoltán implantológus specialistákkal készült. Bemutatják lépésről lépésre a mini implantátumos kezelést.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Biofogfehérítés Budapest

Biofogfehérítés Budapest

A SmilingBar-ban mindenki számára kedvező áron elérhető, világszínvonalú, hatékony és kíméletes kozmetikai fogfehérítési szolgáltatást nyújtunk, mely Magyarországon egyedülálló. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni. A Smiling Bar fogfehérítő termékei nem tartalmaznak peroxidot így az nem károsítja sem az ínyt sem pedig a fogakat. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni.

Budapesti fogorvosi rendelők térképes listája

Budapesti fogorvosi rendelők térképes listája

Az oldal a budapesti fogorvosok listáját mutatja kerületek szerint csoportosítva címmel, telefonszámmal, egyéb elérhetőséggel, és a kívánt cím, vagy akár több cím egyszerre, azonnal megtekinthető térképen. Oldalunk tartalmát folyamatosan bővítjük. Látogasson el máskor is hozzánk, ha fogorvost keres!

Curaprox - tökéletes szájápolás

Curaprox - tökéletes szájápolás

Az ideális fogkefe 3 fontos szempontnak felel meg. Hatékonyan tisztít, nem okoz sérülést, szerethető és egyszerű a használata. Minden Curaprox szájápolási eszköz fejlesztésekor ezeket az alapelveket vettük figyelembe, hogy számodra is kellemes legyen minden fogápolással töltött perc! A rendkívül kíméletes, színes és letisztult formájú Curaprox fogkefék segítenek, hogy a fogápolás nyűg helyett élvezet legyen. Az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó Curaprox fogkefék között Te is biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

Digitális panoráma röntgen vizsgálat Budapesten

Digitális panoráma röntgen vizsgálat Budapesten

Az egészségmegőrzés része a fogsor karbantartása. Tudta, hogy a szakszerű fogorvosi ellátás egyik alapfeltétele a megfelelő minőségű fogászati röntgen felvétel elkészítése? A fogorvosok számára speciális, úgynevezett panoráma röntgen felvételek készülnek, melyek a teljes fogsort részletgazdag felvételekkel mutatják. A digitális változat precizitásába is felülmúlja a hagyományosabb eljárásokat, de a másolatok készítése, a hordozhatóság is sokkal egyszerűbb, ezért javasolt ezt a technológiát alkalmazni. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a technológiáról, kattintson a linkre, amelyen a VIP Dental szakszerű digitális panoráma röntgen leírását érheti el.

Doctor Dent - a fogszabályozás szakértője

Doctor Dent - a fogszabályozás szakértője

Az oldalamon hasznos tippeket olvashat a fogszabályozás szinte minden vetületéről, a hozzá kapcsolódó gyakori kérdésekről és a kezelések típusairól és várható kimeneteleiről. PL: - kinek és mikor indokolt a fogszabályzás, - milyen lehetőségek vannak, fontos tudnivalók a fogszabályzás műveletéről. Oldalamon megtudhatják, hogy a gyermek fogszabályozás esetén: - Miért éppen 7 éves kor javasolt a fogszabályozás megkezdése? -Mi a korai kezelés előnye? Mikor a legjobb belekezdeni a fogszabályozásba? Emellett ingyenes személyes konzultációval állok rendelkezésre minden kis betegem és persze szüleik számára. A konzultáció után egyértelművé válik, hogy kinek, melyik a megfelelő fogszabályozó módszer. Keressen bizalommal!

Dr. Melegh Judit fogszakorvos honlapja

Dr. Melegh Judit fogszakorvos honlapja

Dr. Melegh Judit fogszakorvos és Dr. Márki Eszter fogorvos várjuk kedves pácienseinket harkányi fogászati rendelőnkben. Kellemes környezetben minőségi ellátást nyújtunk régiós szinten is elérhető áron. Szolgáltatásaink az esztétikus fogtömésektől a fogpótlásokon át az implantátumig terjed. Fogorvosi rendelőnk Harkány központjában, a Gyógyfürdőtől pár percre található. Forduljon bármely fogászati problémájával bátran hozzánk, látogasson meg bennünket a Harkány főutcájában, a Kossuth Lajos u. 36 alatti korszerű, barátságos hangulatú rendelőnkben.

Hirdetés
Esztétikus fogszabályozás? Budapesten

Esztétikus fogszabályozás? Budapesten

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Fájdalommentes fogfehérítés - Smiling Bar

Fájdalommentes fogfehérítés - Smiling Bar

A Smiling Bar fogfehérítő eljárása hosszú távon biztonságos, gyors és valóban fájdalommentes. Az eljárás teljes mértékben fogzománc és fogínykímélő. Nincs kellemetlenül csípő érzés, a szilikonforma sem feszíti az állkapcsot. A Smiling Bar szalonjaiban a legújabb, legmodernebb fogfehérítő gélt használjuk fogfehérítéskor. A gél semmilyen formában nem tartalmaz peroxidot, amely káros lenne a fogzománcra. Ismerd meg a legújabb kozmetikai trendet, amely már meghódította Európát, és ami most elérhetővé vált mindenki számára Magyarországon is!

Fogászat és szájsebészet

Fogászat és szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra! A rendelőben fogtechnikai laboratórium is működik, így közös erővel dolgozunk azon, hogy Önnek a legrövidebb idő alatt a legmegfelelőbb ellátást tudjuk nyújtani.

Fogászat és Szájsebészet - Pécs

Fogászat és Szájsebészet - Pécs

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti szakellátás tapasztalt szakemberekkel elérhető árakon. Ügyeleti ellátás a hét minden napján (akár a késő esti órákban vagy hétvégén)! Állandó kedvezmények! fogorvos, fogászat, szájsebészet, fogbeültetés, fogpótlás, implantáció, fogtömés, ügyelet, fogfehérítés, lézerkezelés, gyökérkezelés, cirkon korona, cirkónium, cirkónia, zirkon, zircon fémmentes korona, fémmentes híd, mini implantátum, mini műgyökér, tűimplantátum, fogorvosi ügyelet pécs, csontpótlás saját csonttal, fogászati ügyelet pécs, hétvégi ellátás, digitális röntgen, panoráma röntgen, implantológia, cirkon, azonnali implantáció, azonnali terhelés, csontpótlás, kiidegelés, bölcsességfog, gyökéramputáció, gyökércsúcs rezekció, üdülési csekk, bankkártyás fizetés, egészseégpénztár Zahnarzt, Zahnimplantat, Implantat, Mundchirurgie, Kieferchirurgie, Zahnersatz, Zahnfüllung, Zahnbleichung, Cirkon krone, Cirkon Brücke, Zirkon, Zirkonia, Wurzelbehandlung, Zahnschmuck, Metalkeramik, Metalkeramische Krone, Prothese, mundhygienische Behandlung, Zahnentfernung, Weisheitszähne, Weisheitszahn, Panoramaröntgen, Knochenaufbau, Sinus lift, Vollkeramische Krone, Sofort Implantation, Zahnextraction

Fogászati CT, panoráma röntgen

Fogászati CT, panoráma röntgen

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Fogászati implantációs klinika

Fogászati implantációs klinika

Fő profilunk a fogászati implantátumok beültetése, amihez az Európában harmadik legnagyobb múltra visszatekintő rendszert, a Denti Implantációs rendszert (Denti system) használjuk. Emellett a fogszabályozást, de az egyszerű fogtömést, fogpótlást, vagy egyéb - a szájüreggel, fogakkal kapcsolatos - problémák megoldását is a svájci órákéval azonos precízséggel látják el szakembereink az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően. Látogasson el a DentiDent Implant Clinic fogászati klinikára, amely az Airport Hotel Budapest szállodában található, így kellemes környezetben kaphat minőségi szolgáltatást ingyenes konzultációval és kezelési tervvel!

Fogászati szakrendelő Zuglóban

Fogászati szakrendelő Zuglóban

25 év tapasztalat a gyógyításban: magánklinika és fogászati szakrendelés magasan képzett, elhivatott szakorvosgárdával, barátságos, betegközpontú környezetben. Vegye igénybe Ön is korszerűen felszerelt fogorvosi rendelőnk szolgáltatásait: fogbeültetés, fogtömés és fogpótlás garanciával, sürgősségi ellátási lehetősséggel, gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Pácienseinket minden hétköznap 8-tól 20 óráig várjuk zuglói rendelőnkben. Kérjen időpontot mielőbb telefonon, e-mailben, vagy jelentkezzen be weboldalunkon!

Fogbeültetés - Implantcenter fogászat

Fogbeültetés - Implantcenter fogászat

Az Implantcenter Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászat és szájsebészet klinikája. Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex fogászati és szájsebészeti ellátást biztosítjuk kiemelkedő ár-érték arányban. A fogbeültető kezelések segítségével visszakaphatja a rögzített fogpótlás nyújtotta kényelmet, újra nyugodtan mosolyoghat és visszatérhet az ízek élvezetéhez. Implantológusaink a fogbeültetés élenjáró technológiájának ismerői és gyakorlói. A hiányos fogazatot helyreállító implantációs fogpótlás javítja a rágást és a beszédet, komfortérzést biztosít, hiszen előnyösen változtatja meg az arc esztétikáját.

Tuti menü