Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség - Alternatív terápiák képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Egészség - Alternatív terápiák - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Egészség - Alternatív terápiák
Keresés
Találatok száma - 57 db
1 természetgyógyász plusz 1000 házi praktika

1 természetgyógyász plusz 1000 házi praktika

Róka Ferenc természetgyógyász a masszázs különböző technikáit gyakorolva a fogások tömegéből összeállította a leghatékonyabb módszerek csokrát. Egyfajta TOP100. E válogatott kollekcióval orvosol hosszan elhúzódó betegségeket. A páciensek is meglepve tapasztalják, hogy a rengeteg kellemetlenséget, és szövődményt okozó nyavalyák milyen egyszerűen kezelhetők, karbantarthatók. A weboldalán házi praktikákat ajánl. Milyen otthoni trükkökkel segíthetjük elő egy masszázskúra sikerét? Hogyan kell együttélni bizonyos egészségi károsodásokkal? Milyen házi módszereket leshetünk el az alternatív medicina túlélőkészletéből? Hogyan javíthatjuk túlélési esélyeinket korunkban? Milyen apró életmód változtatásokat vessünk be a mindennapi erőnlétünk, jó kondíciónk, betegségekkel szembeni ellenálló képességünk érdekében? Egyszerű, természetes tippek-trükkök a népi gyógyászat, a komplementer medicina, a keleti orvoslás javaslataiból, és javallataiból. Mindezt olyan formában közvetíti, hogy felhasználja a derű gyógyító erejét. Sok szórakozás, kikapcsolódás vár az olvasóra, de a lényege mégis az, hogy mit tehetünk MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT.

A Boldogság házhoz jön (Keresztes Attila)

A Boldogság házhoz jön (Keresztes Attila)

Ajándék, egyedi,16 Lépéssel Közelebb a Boldogságomhoz' mini tanfolyam Ha unod a sok elméleti blablát, szeretnéd megélni a boldogságot a gyakorlatban és nemcsak beszélni, olvasni akarsz róla, akkor pötyögd be az e-mail címedet és nevedet és pár másodperc alatt elindíthatod a folyamatot. Nem is húzom tovább a drága idődet.

A hipnózis csodálatos világa

A hipnózis csodálatos világa

Az Erő forrás alternatív gyógyászat segít minden hozzá fordulónak egyéni problémájának feloldásában. Ezen problémák feltárása után egyéni programterv alapján közösen haladunk a nehézségek rendezésében. A módszerek: autogén tréning, meditáció, imagináció, prána kezelés, tanfolyamok, hipnózis és még sok egyéb technika.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Access kezelések

Access kezelések

Az Access Bars kezeléssel kioldódnak a testedből a feszültségek könnyed leszel és könnyebben megtalálod a megoldásokat az éltedben. Ha nem választanád, a betegségedet mit választanál? Mit teremt neked a betegséged? Odafigyel rád a környezeted, és amíg egészséges voltál nem figyeltek? Mi a jó neked ebben, amit nem veszel észre? A kezelések közben a facilitátor kérdésekkel segít elengedni a testedben felhalmozódott blokkokat, amelyek a tudatalattidban működve okai a betegségednek. Az Access eszközei a tudatosságot szolgálják és te minden egyes Access Bars kezeléssel újabb lépéseket teszel a tudatosságod növekedésében. A fejen van harminckét energia pont, amelyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, mint például, kreativitás, gyógyulás, gyógyítás, kapcsolatok teremtése, életformák teremtése. Ha az életedben megoldást keresel akár egy egészségügyi gondodra választanál nagyobb rálátást, megoldást akkor érdemes választanod egy Bars kezelést.

Antidohányzás

Antidohányzás

Tisztában vele, hogy a dohányzás milyen káros? Oldalunkon bővebben olvashat a dohányzás káros hatásairól. Tisztában van a dohányzás káros hatásaival, akkor jelentkezzen leszoktatási terápiánkra. Az antidohány bt. azzal foglalkozik, hogy segít az embereknek leszokni a dohányzásról amivel egészségesebb életmódot folytathatnak az emberek. Tekintse meg weblapunkon egyéb szolgáltatásainkat is. Bármilyen kérdése van hívjon minket telefonon. Vagy akár megtalálhat minket facebookon is Antidohány Bt. néven.

Asztrológia és egészség

Asztrológia és egészség

Az önmagunk megismerése és fejlesztése sokféle úton lehetséges, mindenki saját maga dönt, róla melyik úton indul el. Az egészségünkkel kapcsolatosan is sokféle helyről, sokféle információhoz juthatunk. A betegségünk is személyes üzenetet hordoz. A gyógyulásban sokat segíthetnek a bolygók üzenetei. az egészségügyi probléma csak a tünete annak, ami belül elromlott és meg akar gyógyulni. Ha megérted mit üzen neked a betegség, akkor a gyógyulás is rövid időn belül bekövetkezhet. A betegség hátterének megismerésével a gyógyulás is könnyebb lesz. Minden testrész hozzárendelhető valamely bolygóhoz illetve állatövi jegyhez ez azonban nem jelenti azt, hogy a betegség, amely a csillagjegyedhez kapcsolódik téged mindenképpen érinteni fog. A bolygók nem határozzák ezt meg pusztán energiákhoz kapcsolódnak, és ha megbetegednél, segítenek megtalálni a gyógyulás útját. Megmutatják, hogyan érhetsz el egy magasabb tudatszintet az életedben. Az asztrológus a személyes képleted felállításával és a hozzá tartozó magyarázattal utat mutat a megoldáshoz.

Ayurvédikus egészség - Magas vérnyomás

Ayurvédikus egészség - Magas vérnyomás

Az Ayurvéda, ellentétben a nyugati orvoslással, az agy helyett a szívet tartja az irányítás központjának. A szív a szimbolikus központja az ember identitásérzésének, öntudatának, elfogadásának, megbocsátásának és érzelmi megnyilvánulásainak. A szívbetegségek döntő többségét érzelmi, mentális problémák okozzák, így a terápia során is fontos hangsúlyt kell fektetnünk érzelmeink rendezésére is. A mentális oldal mellett életmódbeli tényezők is hozzájárulnak a szívpanaszok megjelenéséhez, például állati zsírok, a sós és fűszeres ételek túlzásba vitele, a mozgásszegény életmód és ellustulás, mentális és érzelmi traumák, örökletes és veleszületett rendellenességek, túl sok stressz, mely nem vezetődik le stb.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Keul Ildikó Bach-virág tanácsadóként, a mellékhatásoktól mentes Bach-cseppekkel segít betegségek enyhítésében és megértésében, mivel a betegségek a lelki egyensúlyból való kizökkenés hatására alakulnak ki. A negatív érzelmekre hatnak a Bach-esszenciák, ami hatására beindul a szervezet öngyógyító folyamata. Hirtelen fájdalmak, traumák esetére pedig az Elsősegély-cseppek javasoltak. Reiki mester-tanárként rendszeresen tart Reiki 1, Reiki 2 és Reiki 3A tanfolyamokat, amelyek a gyógyítás különböző fokozataira jogosítanak.

BIEN dohányzásleszokás

BIEN dohányzásleszokás

Budafoki úton található egészségközpontunkban teljes körű, mikromagnetikus leszokást segítő terápiákkal várjuk mindazokat, akik szeretnének egyszerűen és viszontagságok nélkül leszokni a dohányzásról. Ez a fájdalommentes, külső beavatkozást nem igénylő eljárás nem csak egészségünk megőrzéséhez, illetve a dohányás előtti állapot visszaállításához segít hozzá, de közérzetünket is erősíti. Tekintse meg oldalunkat a részletes információkért, és válassza a BIEN mikromagnetikus eljárásait, hogy egy életre letegye a cigarettát!

Hirdetés
Biorezonanciás vizsgálat

Biorezonanciás vizsgálat

A biorezonanciás állapotfelmérés egy mindenre kiterjedő fájdalom- és kockázatmentes vizsgálati módszer, ami bárkin elvégezhető és bármikor megismételhető. A vizsgálattal fény derül már meglévő- és kialakulóban lévő egészségi problémáira, esetleges étel-, vegyszer- és egyéb allergiáira. Az állapotfelmérést a teljes körű információ érdekében kiegészítjük vér- és vizeletvizsgálattal. Vénás- és nyirok keringési problémáit, gerinc- és izületi megbetegedéseit fájdalommentes, gépi kompressziós módszerrel kezeljük.

Böhönyey-grafológus

Böhönyey-grafológus

Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező pszichológusok, akik a grafológiában is jártasak, várják a segítségre szoruló magánszemélyek, valamint cégek jelentkezését. Cégeknek csapatépítés, konfliktusmegoldás, stresszhelyzetek kivédése csoportterápiás megoldások alkalmazásával. Ha kíváncsi arra, hogyan kaphat kérdéseire választ a grafológia és pszichológia eszközeivel, jelentkezzen. Számos probléma megoldásra várhat, mint a stresszhelyzet, konfliktusok feloldása, életvezetési problémák, akár családi és gyermeknevelési gondok.

Czégényi Margit pszichológus, családterapeuta, hipnoterapeuta

Czégényi Margit pszichológus, családterapeuta, hipnoterapeuta

Czégényi Margit - pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnoterapeuta Bízom benne, hogy a segítségére lehetek! Ha úgy érzi, valamelyik szakterületemhez tartozó probléma illik Önre, esetleg régóta nyomasztja, kérem, forduljon hozzám bizalommal. Adjon esélyt magának a gyógyulásra!

Daganatos betegek kiegészítő terápiája

Daganatos betegek kiegészítő terápiája

Évek óta foglalkozom daganatos betegekkel, folyamatosan keresem azokat a gyógynövényeket, gyógygombákat, egyéb természetes anyagokat, melyek segítségével a daganatos betegek életminőségét lehet javítani, immunrendszerét megerősíteni, szervezetét energizálni. A dagagantos betegek kiegészítő terápiája nem helyettesíti a hagyomásnyos orvosi terápiát, hanem kiegészíti azt, ahogy a nevében is benne van. Az onkológusok inkább csak a daganattal, mint tünettel és annak megszűntetésével foglalkoznak, mi természetgyógyászok pedig keressük a háttérben fellelhető okokat is, melyek a daganatos betegség kialakulásához vezettek. Ezek megszűntetése nélkül a beteg újra visszaeshet a betegségébe. Fontos az immunrendszer megerősítése (gyógynövények, gyógygombák a leginkább alkalmasak erre), a vitaminokkal, ásványianyagokkal, nyomelemekkel való feltöltése, kiemelten fontos a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Személyreszabott tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat. A kiegészítő terápia alkalmazása során végig segítjük betegeinket tanácsainkkal. Várjuk hívását!

Diószegi Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám jógaoktató, rekreációs sportoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, Gerincjóga és meditációs órákról, valamint a jógastúdiókról. Továbbá filozófiai írásokat is olvashatsz az advaita védánta szemléletről. Advaita mesterek szatszangjainak fordításai is megtalálhatók az oldalon.

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Egészség helyreállítása és megőrzése

Egészség helyreállítása és megőrzése

Szellemi oktatással, képzéssel, spirituális beszélgetések tartásával és szellemi kezelésekkel foglalkozunk. Tanítunk Reiki-t kezdőtől a mester szintig, valamint gyermek reiki -t. Egy napos Radiesztézia tanfolyamot tartunk. Elhalt lélek hazasegítése tanfolyamunkon megismertetjük a jelenlévőket, hogy elhunyt rokonaikat, családtagjaikat, hogy a segíthetik biztos úton haza, a fénybe a mennyországba. Névmisztika számmisztika képzésünkön a résztvevők tökéletes betekintést kapnak sorsukba, így könnyebb, élvezetesebb már az életet előre vinni. Szolgáltatásként vállalunk átok levételt rontás levételt akár otthon is kiszállással, személyekből és térből is. Vállalunk elhalt lélek hazasegítést, személyekből és térből is, megszabadítjuk a kísértetektől a házat lakást. Vállalunk sors átrendezést, egy esetleges öngyilkossággyanús állapotban, és teljes test és lélek harmónia egészség visszaállítást. Csinálunk házszentelést, háztisztítást, esküvői, temetési és keresztelési szertartást, melyeket Ősi módszer szerint végzünk melyet Villás Béla mesterünktől tanultunk az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzésén. Villás Béla által kiképzett, hivatalos papjai vagyunk az egyháznak, tudással, ha

Egészségügyi asztrológia

Egészségügyi asztrológia

Hogyan kapcsolódhat össze az asztrológia és az egészség? Az asztrológiai elemzés feltárja életutunk mozzanatait, buktatóit, és ez alól egészségünk, vagy betegség hajlamaink sem kivételek. Az asztrológia tudományát alkalmazva feltárjuk azokat a hajlamokat, melyek a betegség irányába viszik az egyént. A test és lélek egységét vizsgálva próbáljuk megtalálni azokat a lelki blokkokat, melyek kivetülése testi panaszként nyilvánul meg. Ezek felismerése, feloldása vezet el a testi lelki egyensúly újbóli megtalálásához.

Tuti menü