Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség - Cikkek, érdekességek képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Egészség - Cikkek, érdekességek - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Egészség - Cikkek, érdekességek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Aranyér orvos

Aranyér orvos

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Az elektroszmog káros hatásai

Az elektroszmog káros hatásai

Érzékszerveinkkel nem észlelhetjük. Nem hallható, nem látható, nem ízlelhető, nem szagolható és még csak nem is érezhető: ez az elektroszmog. Ezzel a hétköznapi kifejezéssel jellemezzük az elektromos és mágneses mezők sugárzásait. Mindenhol jelen van, ahol elektromos készülékeket használnak, ahol elektromos vezetékek húzódnak, ahol váltóáram folyik (változó elektromos és mágneses mezők). Ezenkívül az állandó mágneses (magnetosztatika) és elektromos (elektrosztatika) mezőt sorolják az elektroszmog fogalmához. Elektromos mező a természetben is előfordul csekély mennyiségben, bár mennyisége különböző időjárás esetén (pl. vihar) megnőhet. Más szavakkal: az elektroszmognak majdnem mindig ki vagyunk téve.

Bioliget - egészséges élet

Bioliget - egészséges élet

Az egészséges életmóddal kapcsolatos cikkek, írások találhatók az oldalon, illetve bio- és reformélelmiszerek, táplálék-kiegészítők webshopjaként működik. A Bioliget 2004. júliusában nyílt azzal a céllal, hogy a lehetőségeinkhez képest segítsünk mindazoknak, akik vagy saját elhatározásból döntöttek a reformtáplálkozás mellett, vagy pedig betegség következtében szükséges valamilyen speciális összetételű táplálékot fogyasztaniuk. Üzletünkben természetesen gondoltunk a lisztérzékenyekre, a tejérzékenyekre és a cukorbetegekre is. Árukészletünket a vevőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük. Igyekszünk az egyedi kéréseknek is eleget tenni, illetve tanácsot adni az általunk forgalmazott készítményekkel kapcsolatban. Bármilyen kérdésüket, kérésüket szívesen vesszük az info@bioliget.huoldalunkon, amelyekre igyekszünk a lehető leghamarabb kielégítő választ nyújtani.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Coaching és konzultáció

Coaching és konzultáció

Szakemberként a coachingban vezetői szerep betöltésére ugyanakkor a pszihológia doktoraként, Hóka Hédi konzultációt kinál az üzlet pszichológiája területén Erdélyben ahol workshopokat is rendez. Kutatóként a coaching pszichológia területén, Hóka Hédi segit az üzlet pszichológiájával kapcsolatos problémákban. Ugyanakkor vezetőképzést és coaching-ot kinál magánszemélyeknek és jogi személyeknek egyaránt Kolozsvár környékén, Erdélyben.

Egészséges öntözőrendszer

Egészséges öntözőrendszer

A öntözőrendszer, a napi öntözéssel megköti a port és a pollent a környezetünkben, ezért nagyon kedvelt az allergiások körében. A szép kert és környezet látványa terápiás értékű. Az öntözőrendszer használata túl a kényelmi és víztakarékossági funkcióin, a levegő páratartalmán is javít, mivel egy állandó mikroklímát képes teremteni a kertben. Ilyen nézőpontból nézve az öntözőrendszer nem csak hasznos, de egészséges hatást is gyakoról a környezetére.

Higiénia Blog

Higiénia Blog

Ötletek, tanácsok, vélemények és élmények. A blog a takarításról, tisztításról, higiéniáról szól, illetve igyekszem tanácsokat, és élményeket megosztani azokkal, akiket ez a téma érdekel.

Impulser terápia, a gyógyszermentes megoldás

Impulser terápia, a gyógyszermentes megoldás

Miközben a médiából nap mint nap tucatszámra ömlik ránk a reklám - melynek szinte mindig ugyanaz az üzenete: csak vedd be a gyógyszert, és eltűnik a fájdalom -, létezik egy másik megoldás is, mellyel számos betegséget kezelhetünk ma már hatékonyan, mellékhatásmentesen. Az Impulser terápia során egy speciális - az Impulser által kikísérletezett - pulzáló elektromágneses mezőt hozunk létre. A rendszer egy vezérlőegységgel rendelkezik, mellyel impulzusokat küldhetünk az elektromágneses tekercsekhez, melyek egy matracban találhatók. A vezérlőn könnyen beállíthatjuk a megfelelő programokat, melyekkel konkrét problémákat, betegségeket kezelhetünk akár a saját otthonunkban.

Koleszterin - a nagy hazugság?!?

Koleszterin - a nagy hazugság?!?

A nyolcvanas évek elején még javában ette mindenki ami jólesett, amikor 1984 március 26-án a TIME magazin a címlapján hozott, és tényként tálalt egy tudományosan nem alátámasztott vélekedést, miszerint a magas koleszterinszintért elsősorban a tojás és a zsírban dús táplálkozás a felelősek. A cikk lavinát indított el, és orvosi körökben is hamarosan elterjedt ez a nézet, pedig semmilyen felmérés, vagy komolyabb kutatás nem igazolta. Hatalmas mennyiségben gyártják a koleszterin- és zsírszegény ételeket, a koleszterincsökkentő gyógyszerek előállítása pedig dollármilliárdos üzlet a gyógyszeriparnak. De hogy is van ez a koleszterinnel? Számtalan tudományos munkából, többek között dr. Uffe Ravnskov: Koleszterinmítoszok c. mindenre kiterjedő, nagy mintákon végzett vizsgálatokon alapuló munkájából tudhatjuk, hogy a koleszterinszint nem oka, se nem befolyásolója azoknak a betegségeknek, melyeket neki tulajdonítanak. Sőt, épp az ellenkezője az igaz!

Orvosi műhiba cikkek ügyvéd-szakorvosi kommentárral

Orvosi műhiba cikkek ügyvéd-szakorvosi kommentárral

Orvosi műhiba portál. Orvosi műhibákról hírek, érdekességek és egyéb írások Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvos által írt kommentárral, a gyógyítás és a műhibaperes gyakorlat szemszögéből. Kórházak és más egészségügyi szolgáltatók elleni kártérítési perekről, hasznos tanácsok, gyakori kérdések az esetleges orvosi mulasztással kapcsolatos teendőkről, a kártérítés érvényesítése során fontos fogalmakról (vagyoni és nem vagyoni kártérítés, elévülés, bizonyítási szabályok, hozzátartozók kárigénye stb.)

Hirdetés
Szaunagyártás

Szaunagyártás

Az Infraworld Szauna Manufaktúra fő tevékenységi köre egyedi építésű wellness szauna, kombinált szauna, infraszauna finn szauna, gőz szauna, kültéri szauna, szaunaház, himalájai sókabin, só szauna, só óvoda gyártása, teljes körű kivitelezése. A megújult formavilággal tervezett wellness szaunák lakásnak és kertnek egyaránt díszei lehetnek. Egy négyzetméteren négy szolgáltatást tudunk biztosítani: himalájai só szauna, infraszauna, finn szauna, gőz szauna, így helyet, pénzt tudunk megtakarítani. Mivel cégünk nagymértékben törekszik a vásárlók teljes megelégedettségére, kizárólag minőségi alapanyagokat használunk. Az Infraworld szaunák kialakításánál a funkció mellett fontos hangsúlyt fektetünk a látványra is, ennek köszönhetően az Infraworld szaunák egészségvédő szerepük mellett különleges szauna-wellness élményt és ellazulást biztosítanak. Gyártási technológiánk lehetővé teszi, hogy az ügyfelek bármely egyedi elképzelését meg tudjuk valósítani. Lehet az akár sószoba, sóbarlang, vagy mobil sókabin. Figyelembe vesszük a helyszín adottságait és tanácsadásunkkal segítjük Önt a legjobb szaunák, sóbarlangok, sószobák kivitelezésében.

Tévhitek a vízipipáról

Tévhitek a vízipipáról

A vízipipa káros? A hozzáértő állítja, hogy kevésbé, mint más doáhnyzási forma. Ez egyrészt igaz, mert a más dohányzási formához képest tényleg kevesebb káros anyag jut a szervezetbe. Persze ez is dohányzási forma, feltételezhetően így valamilyen szinten káros a vizipipa. Egy kicsit a vízipipáról: A vizipipa az egyiptomi civilizációban lett népszerű , napjainkban második virágzását éli kontinensünkön és Magyarországon. Mostanában egyre népszerűbb a tinédzserek rétegében. A vizipipa az arab civilizációban teljesedett ki , 20. században második virágzását ünnepli kontinensünkön és Magyarországon. Növekvő ütemben népszerűbb iskolások rétegben. Vizipipa használata ugyancsak könnyű. Nem kell hozzá más csak egy vagy több vízipoipákat . Kelleni fog még korong szénre, aromás szívnivalóra Még és egy kis olvasás. Nargile-d vásárláshoz, és vízipipa használatához látogass el portálunkra és válj ügyes vízipipázó! El ne feledd, fontos a vízipipa pótalkatrésze, mint maga a vizipipa teste. Ilyesmi a phunnel kerámia, Nammor jóminőségű szívócső. A vízipipa vásárlásnál fontos, hogy olcsó, de jól megmunkált vizipipát vásárol. Azonban figyelni kell a vízipipa márkájára. Ha már megvetted a sajá

Tuti menü