Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség és életmód képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Egészség és életmód - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Egészség és életmód
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Egészségfejlesztés kisgyermekkorban

Egészségfejlesztés kisgyermekkorban

Az ajánlott cikk az egészséges életmód kialakításával foglalkozik, azaz az egészségfejlesztéssel kisgyermekkorban. Alapvető jelentőségű ugyanis megtenni minden lehetségest annak érdekében, hogy gyermekeink egészségesen nőjenek fel és egészségüket megőrizhessék felnőtt korukban is. A gyermekkor a legjobb időszak az egészség befolyásolására. Ebben a korban a leghatékonyabbak a gyermekek és egyben a későbbi felnőttek egészségét fejlesztő és betegséget megelőző programok. Erről szól az ajánlott cikk.

Egészséges életmód? Milyen példát mutat a szülő?

Egészséges életmód? Milyen példát mutat a szülő?

A fiatalok szeretnének egészségesebben élni, van igényük az egészségnevelési programokra, de hiányolják a jó példát mutató felnőtteket...Mivel sokan a sztárokról vesznek példát, szükség lenne olyanokra, akik nem a bulizásról, az ivásról, hanem arról beszélnek, hogy mi a követendő életforma.

Egészségtelen életmódra ösztönöz a tévénézés

Egészségtelen életmódra ösztönöz a tévénézés

A tévénézéssel töltött idő összefüggésben van a kalóriadús rágcsálnivalók és az egészségtelen üdítőitalok fokozott fogyasztásával - figyelmeztetnek a szakértők egy átfogó tanulmány eredményeire támaszkodva. A brit Loughborough Egyetem sporttal és egészségüggyel foglalkozó karának (SSEHS) szakemberei az ülő tevékenységek és az ételfogyasztás kapcsolatát vizsgáló 53 tanulmány eredményeit vonták alapos elemzés alá. A kutatók egyértelmű összefüggést találtak a képernyő előtt töltött idő és az egészségtelen ételek fokozott fogyasztása között a gyerekek, a kamaszok és a felnőttek esetében egyaránt.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Környezettudatosan, egészségesen trendi!

Környezettudatosan, egészségesen trendi!

A LOHAS egy szemléletmód, amely összefoglalja mindazt, ami a mai világban fontos, és tenni kell érte: fenntarthatóság, környezettudatosság, egészséges életmód. A LOHAS, azaz Lifestyle of Health and Sustainability (Egészség és Fenntartható Életmód) olyan emberek csoportját jelenti, akik az egészség- és környezettudatos életmódot részesítik előnyben. Bio- vagy környezetbarát termékeket vásárolnak, de nemcsak a természetes alapanyagok és Földünk megmentése miatt, hanem azért, mert a jó minőség és az élvezeti érték is fontos számukra. Vagyis összekapcsolják a divatos dolgokat, a szépet, az életörömöket az egészséges életmóddal, környezettudatossággal, a minőséggel és az etikával.

Orvosi fogyókúra - Insumed.

Orvosi fogyókúra - Insumed.

Egészséges módszerrel szeretnél fogyni? Akkor kattints bátran a honlap linkjére, ahol részletesen mutatjuk be az insumed, orvosilag felügyelt fogyókúrás módszert. Miért válasszuk ezt a fogyókúrás módszert? Milyen előnyökkel rendelkezik az insumed fogyókúrás módszer? A honlapon részletes információkat kaphatunk ezekre és hasonló kérdésekre. Az insumed fogyókúrás módszer alatt nincsenek tiltott élelmiszerek. Kattints bátran és ismerd meg részletesen ezt a nagyszerű és hatékony fogyókúrás módszert. Kattints!

Rendszeres úszás az egészségért

Rendszeres úszás az egészségért

Azzal a legtöbb szülő tisztában van, hogy gyermekeink az iskolában mennyire le vannak terhelve, milyen komoly szellemi igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap, viszont az a néhány testnevelés óra, valamint a kevés szünet nem elegendő arra, hogy mozgásigényüket kellő mértékben kielégítsék. Ezen tényezők javítására lehet megoldás ha gyermekünk rendszeresen végez valamilyen aktív szabadidős tevékenységet és mondjuk rendszerese eljár úszni. Mivel az úszás az immunrendszer erősítése mellett az agy vérkeringésére is jótékony hatással van, tanuszodánk rendszeres látogatásával gyermeke koncentrációs képessége is javulhat az iskolában. Az sem probléma, ha gyermeke még nem tud úszni, hiszen rendszeresen indítunk úszásoktatási tanfolyamokat is, sőt hétvégente babaúszás foglalkozásokat is tartunk, hiszen az úszásoktatást nem lehel elég korán elkezdeni. Ha Ön is szeretné gyermekét beíratni hozzánk úszásoktatási tanfolyamaink valamelyikére vagy újszülött csöppségét szeretné megismertetni az úszás örömeivel, akkor keresse tanuszodánkat Vecsésen.

Szobakerékpár

Szobakerékpár

Ellazultál a szünetben? Nem probléma, bárkivel előfordul, viszont most már időszerű, hogy visszatérj a megszokott munkafolyamatokba. Ha vége a nyári szünetnek és újra számtalan dolgod akad, és nincs időd fitneszterembe járni, a Fitnesz Index tud pár kitűnő megoldást a gondodra. Az egészség és a sport mindenkinek egyformán fontosnak kellene lennie, a Fitnesz Index azontúl, hogy remek tippeket ad, ahhoz, hogy sportosan élhess, internetes webshoppal is foglalkoznak, ahol is lehetőség nyílik szobakerékpár beszerzésére. Ne habozz, égesd a zsírt a szobakerékpár használatával. Nem szükséges fitnesz belépőkre költeni a pénzed, és ha nem áll módodban, ki sem kell tenned a lábad hazulról, nézheted akár a tévét is és közben, sportolsz a szobakerékpár berendezésen.A szobakerékpár vásárlás esetén csak jól járhat! Bárkinek tudom ajánlani a szobakerékpár gépet, a kicsiktől egészen a nagyokig!

Tiens - Egészséges életmód

Tiens - Egészséges életmód

Tiens termékek egy helyen a Tiens origo webáruházban. Minden ami az egészséges életmód eléréséhez és fenntartásához elengedhetetlenül szükséges. A tiens termékek között megtalálja a tisztítás, méregtelenítés és regenerálódás hatásos eszközeit. Óvja egészségét a különböző immunerősítő és betegség megelőző programokkal. Kedvező szállítási feltételekkel is várja vásárlóit a webáruház. Tekintse meg kínálatunkat.Átadjuk Önnek a hosszú és egészséges élet titkát a több ezer éves kínai császári receptúrák segítségével! Ezért éri meg a Tiens termékeit választania!

Vibrációs tréning

Vibrációs tréning

A vibrációs edzés egy olyan mozgásforma, ahol egyetlen gyakorlatsorral számos területet tudsz egyszerre átmozgatni. Az edzés kíméli az ízületeket, így idősebbek és ízületi problémákkal küzdők is bátran alkalmazhatják. A vibrációs edzéssel egyszerre teszel az egészségedért és a szépségedért, mindezt egy helyen, heti két-három alkalommal. A vibrációs tréner egy olyan eszköz, mellyel egyetlen gyakorlatsorral több izomcsoportot lehet átmozgatni. A vibrációs tréning egyaránt alkalmas wellness kezelésre, fitness edzésre, egészségügyi problémákra, rehabilitációra és profi sportolóknak a tökéletes erőnlét biztosítására. Ha a vibrációs trénert használsz, egyszerre teszel az egészségedért és a szépségedért!

Hirdetés
Zöldség Mágnás titkai

Zöldség Mágnás titkai

Képzéseinkkel és egyéni tanácsadásainkkal megtanulhatja saját egészségének a visszaszerzését, megtartását. Minden fortélyt kipróbálunk, és a szeme eltörténik a változás. Látványos és interaktív bemutatókon keresztül eláruljuk a Zöldség Mágnás féltve őrzött egészségének titkait, trükkjeit. Bemutatjuk, hogyan lehet kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, nyugodtabb élete. Gyakorlat orientált képzéseink hozzásegíti hallgatóinkat az egyszerű, gyors és egészséges életmód kialakításához. Megtanítjuk egészséges ételek alapanyagait kiválogatni, és elkészíteni. Illetve táplálkozással, mozgással, megfelelő gondolatokkal hogyan tudod egészségét vissza állítani a normál szintre.Orvosi, szakértői csapatunk mindent megtesz az elégedettségéért. Azoknak ajánljuk, akik egészségükben javulást, fogyást, több energiaszintet szeretnének, miközben az immunrendszerük erősödik.

Tuti menü