Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség - Szervezetek, intézetek képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Egészség - Szervezetek, intézetek - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Egészség - Szervezetek, intézetek
Keresés
Találatok száma - 18 db
Abigél Idősek Panziója Tét - Győr mellett

Abigél Idősek Panziója Tét - Győr mellett

Mi az ország egész területéről, és külföldről is szeretettel várjuk új beköltözőinket, jelenleg azonnali beköltözési lehetőséggel, bevezető árakon. ?Most nincs belépési díj! Ellátásunk havidíjas.? Teljes ellátás apartmanban, éttermi étkezéssel. Egy- és kétszemélyes, fürdőszobás, teljesen berendezett vagy szabadon berendezhető apartmanjaink közül választhat, melyekbe saját, kedvenc használati- és dísztárgyait is magával hozhatja. Éjjel-nappali felügyelet. Nálunk biztonságban érezheti magát, a nap 24 órájában portaszolgálat működik. Töltse izgalmas és gondtalan környezetben mindennapjait! Rendszeres programlehetőségeket kínálunk gyógyfürdőzés, színházlátogatás, kirándulások vagy pihentető mozi délutánok keretében. Panziónk 12 kétszemélyes és 9 egyszemélyes apartmannal rendelkezik. Szobáink fürdőszobával és teljes bútorzattal rendelkeznek, igény szerint átalakíthatóak, szabadon berendezhetőek. ??Minden szobának van fürdőszobája kézmosóval, zuhanyzóval, toalettel. Az épület háromszintes, teljes mértékben akadálymentesített, valamint lift is könnyíti a szintek közötti közlekedést. 06 20 386 3701

Bohóc doktorok segítése adó 1%-al

Bohóc doktorok segítése adó 1%-al

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai. Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42. Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát. Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítjuk. Minden támogatónknak a felajánlását és egyéb közreműködését köszönjük!

Egészségpénztári ellátás, Egészségkártya

Egészségpénztári ellátás, Egészségkártya

Az Egészségkártya használatával az egészségpénztári tagok és szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozóik készpénzkímélő módon vehetik igénybe egészségpénztári szolgáltatásainkat. VIP E-vizitkártya szolgáltatásunkat azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik időtakarékos, magas orvos-szakmai ellátást igényelnek. Szolgáltatásunk során kiemelt VIP ügyfeleink részére folyamatos egészségút tervezést készítünk. Bármilyen betegség vagy egészségügyi elváltozás esetén a panaszok megszűnéséig szervezzük az ellátásukat.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Egészségpénztári Szolgáltató Kereső

Egészségpénztári Szolgáltató Kereső

Az Egészségpénztár.net webportál több mint 30 Önkéntes Egészségpénztár szolgáltatói gyűjti össze. Az oldal folyamatosan bővül, amíg minden EP elfogadóhelyet fel nem kerül. Kereshet Egészségpénztár és település szerint, tevékenységi kör szerint vagy ami a szolgáltatással kapcsolatban eszébe jut. Lehet az fogorvos, nőgyógyász, rekreációs üdülés itt hamarosan mindent megtalál.

Egészségügyi állásportál

Egészségügyi állásportál

Az első magyar egészségügyi állásportál! A rohamosan fejlődő internetes társadalomban nagy igény van egy, az egészségügyi szakmát kiszolgáló on-line toborzási csatornára. . Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra a két fél.

Egészségügyi, szociális képzések

Egészségügyi, szociális képzések

A Pannon Kincstár Tanoda Gimnázium, Szakképző Iskola és Pedagógiai Szakszolgálat immár 11. éve élenjáró oktatási intézmény a felnőttképzésben és oktatásban, főként egészségügyi és szociális területen. Ars Poetica-nk Arisztotelész örökbecsű gondolata: Minden ember természeténél fogva törekszik a tudásra . Minden megszerzett tudással jövőnket építjük. Önbizalmat és lehetőséget nyerünk általa, hogy úgy éljünk, és azt tegyük ami megelégedettséget és nem utolsó sorban egzisztenciális biztonságot eredményez.

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta támogatja a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítását. Az alapítvány célja, hogy minél több daganatos és leukémiás gyermeknek segítsen abban, hogy a kórházban töltött időt testileg és lelkileg könnyebben átvészeljék. Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %. Kérjük, segítse Alapítványunk munkáját, azaz a daganatos gyermekek gyógyulásának elősegítését adója 1 %-ának felajánlásával! A daganatos megbetegedés a legsúlyosabb betegség és ez a betegség a gyermekeket sem kíméli!

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

A 2003-ban létrehozott Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarországon élő leukémiás és rákos gyermekek támogatása. Míg az 1950-es években a leukémiás gyermekeknek mindössze 10%-a élte túl a betegséget, ma már a rákos gyermekek 75-80%-a sikeresen gyógyítható, ha adottak a megfelelő körülmények. Az Alapítvány fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori leukémiás és rákos megbetegedésekben érintettekre, attitűdváltozást előidézve a társadalom egészében. Alapítványunk dolgozói hiszik és vallják, hogy az elesettek megsegítésére a társadalom egészének kell összefognia, erőfeszítéseink csak így lehetnek sikeresek. Az Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legtöbb leukémiás gyermek részére nyújtson támogatást.

Fájdalom Ambulancia Budapest

Fájdalom Ambulancia Budapest

Mozgásszervi sérülések, hát-, térd-, és gerincfájdalom kezelése, rehabilitációja és a mozgató-rendszer állapotfelmérése, gyógytorna, masszázs és jégszauna. Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében. Sportolók, futni és mozogni vágyók számára is hasznos segítséget nyújtunk: kimagasló színvonalú mozgáselemző és biomechanikai laborunkban megtalálható berendezéseinken végzett járás-,egyensúly-,maximális erő-, térdízületi mozgás vizsgálattal, vagy akár a 3D ultrahang alapú gerincfelméréssel fényt derítünk a szervezet rejtett tartalékaira, még fejleszthető képességeire, de úgyanúgy arra is, ha túlterhelt, vagy sérülésveszélyes állapotban van. Intézményünk továbbá lehetőséges nyújt gyógytorna és gyógymasszás igénybe vételére, valamint jégszauna használatra is.

Hirdetés
Magyar Kórházszövetség

Magyar Kórházszövetség

Az MKSZ céljai és feladatai: - a magyar kórházak, fekvőbeteg intézetek, az ágyakkal rendelkező gyógyintézetek és egészségügyi intézetek (továbbiakban kórházak = rendes tagok) érdekvédelme és érdekképviselete, jogainak képviselete, védelme, az érdekképviseleti tevékenység összehangolása és egységes fellépés biztosítása; - a kórházak hatékonyabb és korszerűbb működésének elősegítése; - olyan gazdaságilag erős szervezet kialakítása, amely a célok megvalósítását szolgáló anyagi bázist biztosítja; - a munkáltatók nevében és felhatalmazásából az ágazati- és egyéb érdekegyeztető fórumok munkájában részvétel; - olyan szakmai tekintély elérése, mely az egészségügyi kormányzat, a finanszírozó, a tulajdonosok, a szakmai szervezetek számára szükségszerűvé teszi a vele való egyeztetést; - a kórházüggyel foglalkozó tudományágak és gyakorlati feladatmegoldások tanulmányozása, művelése és terjesztése; - a tagok tudományos ismereteinek bővítése.

Magyar Rákellenes Liga

Magyar Rákellenes Liga

Daganatos betegségek tünetei, jellemzői, kezelési lehetőségei, mellékhatások, gyógyulási esélyek, terápiák, orvosi és pszichológusi segítségnyújtások. Az életünk célja, hogy szolgáljunk, együttérzést és segítőkészséget tanúsítsunk mások iránt.

MAGYOSZ

MAGYOSZ

Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ). A MAGYOSZ fő feladatai: képviseli a szakterület érdekeit, ellátja a tagok közötti egyeztetést és kapcsolattartást, valamint folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és külföldi gyógyszerkutatási, fejlesztési, termelési, kereskedelmi és gazdasági folyamatokat, s ezek alapján szakmai információt nyújt a tagoknak.

McKenzie Intézet, Budapest

McKenzie Intézet, Budapest

Gerincproblémáktól vagy egyéb mozgásszervi problémától szenved? Elege van a fájdalmakból? A McKenzie Intézet személyre szóló kezelést kínál Önnek! Az első alkalmat egy alapos mozgásszervi vizsgálattal kezdi a terapeuta, mely meghatározza a fájdalom okát. Ennek keretében a beteg speciális mozdulatokat és testhelyzeteket ismétel, figyelve közben a fájdalomra gyakorolt hatást. Ezek alapján állítható össze a személyre szóló kezelési program. A módszert azok a gyógytornászok és orvosok alkalmazhatják, akik a Nemzetközi vagy a Magyarországi McKenzie Intézet által oktatott tanfolyamokon részt vettek, és erről bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Országos Egészségbiztosítási Pénztár

Országos Egészségbiztosítási Pénztár

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár küldetése - A biztosítottak bizalmát élvező szervezetként a rendelkezésre álló forrásokból a legtöbb egészségnyereséget kívánjuk vásárolni a hatásosság, hatékonyság, méltányosság és megvalósíthatóság figyelembevételével - a forrásteremtésben is aktívan szerepet vállalva - a döntés előkészítés társadalmasításával a lakosság felé nyílttá téve a finanszírozást

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Egészség, humanitás, tolerancia, partnerség... Intézetünk alapítóinak célja, vagyis az aktív, magas szintű közreműködés a teljes lakosság egészségének védelmében, ma is a legfontosabb feladatunk. Alapvető eszközeink a széles körben végzett felvilágosító munka és az egészség értékének tudatosítása az emberekben.

Országos Vérellátó Szolgálat

Országos Vérellátó Szolgálat

OVSZ szerkezete és feladatai: Az ország egész területén - állami feladatként - biztosítani a vérellátás megtervezését és megszervezését, az egészségügyi intézmények vér és vérkészítményekkel való ellátását.

Üzemorvosi, szakorvosi vizsgálat - Foglalkozás egészségügy

Üzemorvosi, szakorvosi vizsgálat - Foglalkozás egészségügy

Őrizze meg munkatársai egészségét! A foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi és szakorvosi vizsgálatok keretében képet kap dolgozói egészségi állapotáról. Foglalkozás egészségügyi programjához válassza a FŐNIX-MED-et. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Tuti menü