Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kórházak, klinikák - Budapest képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Kórházak, klinikák - Budapest - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Kórházak, klinikák - Budapest
Keresés
Találatok száma - 13 db
Aesthetic plasztikai sebészet

Aesthetic plasztikai sebészet

Az Aesthetic plasztikai sebészet segít elképzelései megvalósításában, legyen az a szépészeti beavatkozás bármely területe. A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Oldalunkon megtalál mindent, amit tudni kell a mellnagyobbításról (mellnagyobbítás menete, általános információk, lehetséges szövődmények). Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Bajcsy-Zsilinszky Kórház

Bajcsy-Zsilinszky Kórház

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház 75 éve biztosítja a kelet-budapesti régió és környező települések egészségügyi ellátását. További információkért, a kórház szolgáltatásainak és életének megismeréséért, kérjük látogassa meg megújult honlapunkat.

Budapest plasztikai intézet

Budapest plasztikai intézet

Budapest szívében várjuk a szépülni vágyókat folyamatos akciókkal, személyre szabott árakkal és odafigyeléssel Intézetünk sikere elsősorban a nálunk dolgozó nemzetközileg elismert plasztikai sebészek szakértelmén, emberi hozzáállásán és tapasztalatán múlik, így munkatársainkat nagy gonddal választjuk ki. A plasztikai és esztétikai beavatkozásokat saját műtőinkben és kezelőinkben teljes biztonságban végzik plasztikai sebészeink, melyek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő eszközparkkal felszereltek. Minden ponton ügyelünk a minőségre, a plasztikai beavatkozások során modern, korszerű altatószereket és fogyóeszközöket használunk, a világ vezető implantátumgyártó cégeinek termékeit alkalmazzuk. Kórtermeink felszereltsége, hangulata nemzetközi összehasonlításban is kimagasló minőséget képvisel. Nővéreink a nap 24 órájában pácienseink rendelkezésére állnak, így a plasztikai műtét után nálunk töltött 1-2 nap alatt személyre szóló odafigyelést és teljes ellátást kapnak. Széleskörű fizetési lehetőségek mellett, számos ajánlatot ? kedvezményes plasztikai sebészeti szolgáltatások, akciók, csomagajánlatok, részletfizetés ? kínálunk ügyfeleinknek a szolgáltatásaink igénybe vételére. Intézetün

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Dévai Intézet - Lombikbébi és nőgyógyászati centrum

Dévai Intézet - Lombikbébi és nőgyógyászati centrum

A Dévai Intézet célja, hogy segítséget nyújtson a meddőséggel küzdő párok számára. Lombikbébi, inszeminációs és gyógyszeres meddőségi kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére. Az intézetben hagyományos nőgyógyászati rendelés is működik, ahol elérhetőek nőgyógyászati vizsgálatok, kezelések, műtéti beavatkozások, fogamzásgátlási módszerek.

Foglalj Orvost - online orvoselőjegyzés

Foglalj Orvost - online orvoselőjegyzés

A Foglalj Orvost célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont, vagyis az orvoshoz való bejelentkezés nem kerül többet pénzbe. A legalkalmasabb időben -otthonról, akár hétvégén vagy éjszaka is- kényelmesen lehet a legmegfelelőbb időpontot kiválasztani. A szolgáltatást a betegek teljesen ingyenesen vehetik igénybe.

Hajbeültetés és Hajgyógyászat

Hajbeültetés és Hajgyógyászat

Hajbeültetés és hajgyógyászat férfiaknak és nőknek Magyarország egyik legszínvonalasabb klinikáján. A hajhullásnak számos oka lehet: stresszes életmód, hiányos étrend, különböző baktériumok, a hormonális egyensúly felborulása, vagy akár ezek kombinációja is okozhat hajhullást. Legyen újra egészséges és dús hajviselete Önnek is!

Hajbeültetési, Hajgyógyászati Klinika

Hajbeültetési, Hajgyógyászati Klinika

Klinikánkhoz bizalommal fordulhatnak mindazok, akik diffúz hajvesztési, kopaszodási problémákkal küzdenek. Legmodernebb műszereink segítségével hajgyógyászati vizsgálat keretében feltárjuk a hajprobléma okát, a fejbőr állapotát. A hajhullás problémáját igyekszünk természetes, gyógynövényes készítményekkel orvosolni, csak végső esetben javasoljuk pácienseinknek a hajbeültetést. A beavatkozáshoz a FUE módszert és annak továbbfejlesztett változatait alkalmazzuk, melyek lehetővé teszik, hogy a művelet fájdalom és hegmentes legyen. A hajbeültetés 1 - 2 napot vesz igénybe, igény szerint klinikánkon szállást is biztosítunk pácienseinknek. Az érdeklődők weboldalunkon választ kaphatnak minden további felmerülő kérdésükre.

Hajgyógyászat, hajbeültetés

Hajgyógyászat, hajbeültetés

Klinikánk szakemberei hajgyógyászattal és hajbeültetéssel foglalkoznak. Szolgáltatásinkkal életre szóló megoldást kínálunk a kopaszodással, tartós hajhullással küzdőknek. A hajbeültetés legmodernebb módszereit alkalmazva a beavatkozás fájdalom és hegmentes. Oldalunkon megtekinthetők eddigi hajbeültetési eredményeink, hajbeültetés előtt és után készült képeink, videóink. Az oldalunkra látogatók tájékozódhatnak hajbeültetési módszereinkről, a hajbeültetés pontos menetéről, továbbá minden hajbeültetéssel kapcsolatos kérdésükre választ találnak. Klinikánkon rendszeres kedvezményekkel és fizetési könnyítésekkel várjuk ügyfeleinket. Minden általunk végzett munkára elégedettségi garanciát vállalunk.

Lézer Klinika - lézeres szemműtét

Lézer Klinika - lézeres szemműtét

Az OPTIK-MED 15 év szakmai tapasztalata és több mint 60.000 elvégzett lézeres szemműtét alapján nagyon nagy pontossággal előre tudja jelezni a lézeres kezelés várható eredményét. Az alkalmassági vizsgálatot követően megtapasztalhatja és írásba rögzítve is megkapja, hogy milyen eredmény várható az Ön esetében, ha úgy reagál a lézerkezelésre, ahogy a páciensek 99%-a. Az OPTIK-MED Sasszemklinikán olyan szabályok érvényesek, amelyek messze meghaladják a magyar egészségügyi előírásokat, megfelelnek az Európai Unió és a világ legszigorúbb egészségügyi hatósága, az amerikai FDA előírásainak is. A Sasszemkezelés-sel olyan rejtett fénytörési hibákat is lehet korrigálni, amelyeket a legjobb szemüvegek, kontaktlencsék és a hagyományos lézerkészülékek sem képesek. A Sasszemkezelés-t követően életre szólóan jobban láthat, mint szemüveggel.

Hirdetés
Országos Onkológiai Intézet

Országos Onkológiai Intézet

Az Országos Onkológiai Intézet több, mint fél évszázada a magyar onkológia epidemiológiai, szervezési, módszertani, terápiás, kutatási és oktatási központja. Bármely ország nemzeti onkológiai intézetével összehasonlítható, hazánkban és a környező országokban az egyetlen komprehenzív rákcentrum, kiváló nemzetközi elismertséggel és 95 feletti betegelégedettségi mutatóval. Az intézet titka a dolgozóinak szakmai kiválósága és emberi helytállása.

Plasztikai műtétek kiváló plasztikai sebészek

Plasztikai műtétek kiváló plasztikai sebészek

Plasztikai Oktató Intézetének oldalán, ahol a szakma kiváló szakemberei állnak az Ön rendelkezésére, a plasztikai sebészeti műtétek és újdonságok széles palettájával. Tudományos tevékenységünknek köszönhetően szolgáltatásainkat kedvező áron biztosítjuk vendégeinknek. Folyamatos akciókkal, kedvezménnyel várjuk a szépülni vágyókat, plasztikai sebészeti árainkat személyre szabjuk! A konzultáció, a plasztikai műtét vagy esztétikai beavatkozás, és az előzetesen szükséges vizsgálatok egy helyszínen történnek, így megkíméljük Önt attól, hogy különböző intézményekben kelljen sorban állnia. További időt spórol azzal, hogy az időpontokat rugalmasan adjuk ki, a plasztikai műtétet akár 1-2 napon belül elvégezzük. Minden ponton ügyelünk a minőségre, a beavatkozások során modern, korszerű altatószereket és fogyóeszközöket használunk, a világ vezető implantátumgyártó cégeinek termékeit alkalmazzuk

Profueclinic

Profueclinic

A beavatkozást és a gyógyulási időt követően a donorterületről kinyert és hiányos területekre átültetett hajhagymák új, egészséges hajszálakat termelnek. Magyarországi klinikánk már rengeteg sikeres hajbeültetést végzett Budapesten, pácienseink legnagyobb megelégedésével. A jelenlegi legmodernebb és legfejlettebb hajátültetési technikákat használjuk, a beavatkozás fájdalommentes, a gyógyulási idő gyors, és a beavatkozás nem hagy maradandó nyomokat, így környezete számára észrevehetetlen lesz, hogy Ön hajbeültetésen esett át. Követjük az élvonalbeli újdonságokat, változásokat, melyek magas szintű alkalmazása garancia a sikeres eljárás végrehajtására.

Szent Rókus Kórház

Szent Rókus Kórház

Intézményünk jelenleg az egyik legnagyobb, évi 5000 egynapos műtétre rendelkezik szerződéssel. A Szent Rókus Kórház Európa egyik legrégebbi, nagy múltú egészségügyi intézménye. Egyike azoknak a kórházaknak, amely megélve két évszázad történelmi viharait máig megmaradt és ma is az ápolás és gyógyítás szolgálatában tevékenykedik és fog tevékenykedni továbbra is az új elvárásoknak megfelelően. Egynapos sebészeti beavatkozáson olyan, előre megtervezett, előjegyzés alapján végzett diagnosztikus és/vagy terápiás sebészi jellegű tevékenységet értünk, amelyet követően a beteg néhány órás szakfelügyeletet igényel, melyet egy e célra kialakított ébredő és megfigyelő fektetőben tölt. A megfigyelési idő áthúzódhat a következő napra is, de az intézményben való tartózkodás nem haladja meg a 24 órát. Ezt követően a beteg otthonában, hozzátartozó körében gyógyul tovább. A beteg biztonsága nem lehet alacsonyabb szintű, mint kórházi ellátás során.

Tuti menü