Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánorvosok, magánrendelők képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Magánorvosok, magánrendelők - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Magánorvosok, magánrendelők
Keresés
Találatok száma - 37 db
Árvai-Barta MED magánrendelés

Árvai-Barta MED magánrendelés

Az Árvai-Barta MED magánklinika 2008 óta áll a gyógyulni vágyó páciensek középpontjában Budapesten, a 16. kerületben. Családi környezetben, nyugati színvonalon berendezett klinikán a legkorszerűbb eszközök segítenek a megfelelő diagnózis felállításában. Szakterületeink: fül orr gégészet, gasztroenterológia, bőrgyógyászat, kardiológia, neurológia, addiktológia, pszichiátria, elos lézeres bőrgyógyászat, fogászat, gyermek háziorvosi szolgálat. Jelentkezzen be következő vizsgálatára most az Árvai-Barta MED magánklinikára.

Belgyógyászati magánrendelő

Belgyógyászati magánrendelő

Szeretné, ha megbízható üzemorvos vizsgálná át tetőtől talpig alkalmazottait? Válassza a Sümeghi Magánrendelő szolgáltatásait, ők segítő kezet nyújtanak! A belgyógyászat területén olyan létfontosságú vizsgálatokat végeznek, mint a véralvadás analízis, a daganatos betegségek feltérképezése, vese-és májfunkció vizsgálatok. Gondoljon saját testi/lelki épségére is! Javasoljuk, hogy magánemberként is évente legalább egyszer menjen el szűrővizsgálatokra. Kezdje meg a harcot a betegségek ellen, előzze meg kialakulásukat!

Biomedix Egészségközpont

Biomedix Egészségközpont

A Biomedix Egészségközpont azért jött létre, hogy tudatosítsa az emberekben, nem kell együtt élni a fájdalommal, a magas vérnyomással, cukorbetegséggel, nem szabad beletörődni a krónikus betegségekbe. Szakrendeléseink a következők: reumatológia, pszichiátria, urológia, fül-orr gégészet, gyermek neurológia, gyógytorna, masszázs, fájdalom ambulencia, ultrahangos rendelés. Keddenkénti 16-18 óráig ingyenes életmód tanácsadás, egészségügyi leletek elemzése, kezelési tanácsadás.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Bőrgyógyász Debrecen

Bőrgyógyász Debrecen

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami Bőrgyógyász Debrecen témával kapcsolatos.Bőrünk állapota sok mindent elárul rólunk. Életmódunk, szokásaink, lelki állapotunk, belső szervi betegségeink nyomot hagynak a bőrünkön. A bőrünk állapota pedig erősen befolyásolja lelkiállapotunkat. Mindannyian gyönyörű, üde bőrről álmodunk. Ahhoz, hogy ez az álmunk valóra váljon, nekünk is tennünk kell. Nem elég, ha több flakon krémet kenünk magunkra, ha ?elkendőzzük? a hibákat, ha szépészeti beavatkozásokat tervezünk, végeztetünk. Táplálkozásunkat, életünket is egészségesebbé kell tennünk. Figyelnünk kell bőrünk, testünk jelzéseit! Panasz esetén pedig érdemes mihamarabb tapasztalt szakorvos segítségét igénybe venni. Rendelésünkön ehhez kívánunk segítséget nyújtani, hogy valóban jól érezhesse magát a bőrében!

Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Intézményünkben mintegy 110 szakorvost, neves, nemzetközileg elismert szakembert kereshetnek fel megközelítőleg 45 szakterületen. Munkájukat képzett, empatikus személyzet és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerpark segíti.

Dr. Bokor László

Dr. Bokor László

Dr. Bokor László Debreceni sebész személyes honlapja. A konzultációk során az a cél vezérel, hogy a beteg nyugodt hangulatú párbeszéd, tájékoztatás után bizalommal, a gyógyulásba vetett hittel távozhasson. Munkatársaimmal igyekszünk a legújabb műtéti megoldásokat alkalmazni, ebben nagy segítéségünkre van a korszerűen felszerelt műtő, képzett személyzet. Szerencsésnek érzem magam, mert minden nap olyan munkát végzek, amit szeretek. A konzultációk során az a cél vezérel, hogy a beteg nyugodt hangulatú párbeszéd, tájékoztatás után bizalommal, a gyógyulásba vetett hittel távozhasson. Munkatársaimmal igyekszünk a legújabb műtéti megoldásokat alkalmazni, ebben nagy segítéségünkre van a korszerűen felszerelt műtő, képzett személyzet. Szerencsésnek érzem magam, mert minden nap olyan munkát végzek, amit szeretek.

Dr. Csüllög Ferenc Urológus Magánrendelés Nyíregyháza

Dr. Csüllög Ferenc Urológus Magánrendelés Nyíregyháza

Dr. Csüllög Ferenc Urológus Magánrendelés 4400 Nyíregyháza Szent István u. 8. Csütörtök: 16.-18. Merevedési zavarok, vizelettartási problémák, vizeletürítési zavarok kezelése. Ultrahang vizsgálat. Dr. Csüllög Ferenc vagyok. 1958. július 6.-án születtem Debrecenben. Az általános iskolát Debrecenben és Nyíregyházán, a gimnáziumot Nyíregyházán végeztem. 1984-ben szereztem diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. Azóta dolgozom a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Urológiai Osztályán, az első munkahelyemen. 1988-ban szakvizsgáztam urológiából. 1999 óta folytatok magánrendelést. Tevékenység: a vese, a húgyhólyag, a prosztata, a here és a hímvessző betegségei. Merevedési zavarok. Vizelettartási problémák. Urológiai ultrahang vizsgálat.

Dr. Fülöp István Meddőségi Magánrendelése

Dr. Fülöp István Meddőségi Magánrendelése

Késik a gyermekáldás, és szeretne megbízható szakembertől megoldást kapni a várva-várt gyermek születésére? Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. Teljes körű meddőségi kivizsgálási és kezelési lehetőségek, betegközpontú szolgáltatás. Korszerű mesterséges megtermékenyítési - inszemináció, lombikbébi - eljárások. Tegyen egy próbát és keressen fel most!

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia, egy különleges orvosi eszközzel diagnosztizál és kezel. Ezzel az egyedi készülékkel 6 éve találkozott először. 2006-ban a HUNGEXPO orvosi műszer-kiállításán ő volt a Medbiotech Diagnosztika háziasszonya, ettől kezdve alkalmazza praxisában a készüléket. A Kijevi Egyetem oklevéllel ismerte el a doktornő megszerzett tudását a diagnosztikai készülék használatában. Több, mint 1000 pácienst vizsgált és kezelt a Medbiotech Diagnosztikával. Magyarországon kizárólag ő oktathatja és vizsgáztathatja a Medbiotech Diagnosztika alkalmazását.

Hirdetés
Dr. Kovács Annamária - plasztikai sebész

Dr. Kovács Annamária - plasztikai sebész

A plasztikai műtétek és szépészeti beavatkozások napjainkban egyre népszerűbbek és egyre elterjedtebbek. Számos plasztikai sebészet kínálja különböző szolgáltatásait országszerte, így aki ilyen beavatkozásra adja a fejét, annak nem egyszerű megtalálni a számára legmegfelelőbbet. Már csak azért sem, mert ennél a szakágnál is, mint minden sebészeti beavatkozás esetén igen fontos az orvos iránti bizalom. Rengeteget hallunk olyan esetekről, hogy egy-egy szépészeti beavatkozás nemvárt, kellemetlen eredménnyel járt és a műtét után csúnya hegek maradtak a páciensen vagy a nem megfelelő minőségű implantátum különböző egészségügyi problémákat okozott az ügyfélénél. Az ilyen esetekben az adott plasztikai sebészet természetesen felajánlja, hogy helyre hozza a hibát, de sokszor ez már kevésnek bizonyul. A Silver Mount plasztikai sebészet több mint 10 éves fennállása alatt még egyszer sem kényszerült saját hibájából fakadó korrekciós műtét elvégzésére, ami talán egy kis bizalmat kölcsönözhet jövendőbeli pácienseink számára, így látatlanban is.

Dr. Pesthy Dénes - Sebészeti lézer rendelő

Dr. Pesthy Dénes - Sebészeti lézer rendelő

Úgy érzi, már sosem szabadul meg a zavaró bőrproblémától? Engedje meg, hogy tegyünk egy próbát! Modern, frakcionált lézeres kezeléseink és precíz sebészeti technikánk a legtöbb, nehezen kezelhető bőrbetegségre és elváltozásra gyógymódot jelent. Szövettannal egybekötött anyajegy sebészet, lézeres visszérkezelés, bőrfiatalítás, vagy körömgomba lézeres kezelése? Jöjjön el személyes konzultációnkra, és szabaduljon meg minden tünetétől gyorsan, fájdalommentesen a Laserderm szakértelme segítségével. Bőrgyógyászt keres? Látogasson el hozzánk személyes konzultációra? Legyen szó akár lézeres visszérkezelésről, akár anyajegy sebészetről, bízza magát orvosaink szakértelmére! Frakcionált lézerkezelések, precíz sebészeti technikák a körömgomba lézeres eltávolításától a bőrfiatalításig a Laserdermnél!

Dr. Zsákai Zsolt ortopéd szakorvos

Dr. Zsákai Zsolt ortopéd szakorvos

Az ortopédiai magénrendelésen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket látok el. Különös érdeklődési területeim a váll-, és könyökizület betegségeivel járó állapotok konzervatív és sebészi kezelése. Bevezetésre került praxisomban az izomátvágás nélküli, elülső feltárásban végzett csípőprotézis beültetés, valamint az arthroscoppal asszisztált mini feltárásból végzett csípő ízületi műtétek. is. Mindezek mellett képalkotó diagnosztika, röntgen, ultrahang, komputertomográfia, mágneses rezonancia vizsgálatokat is végzek.

Ezüstfény Magánklinika - Bp.X.kerület

Ezüstfény Magánklinika - Bp.X.kerület

Magánklinikánk egy kiválóan felszerelt intézmény Budapest szívében, ahol folyamatos fejlesztésekkel, bővítésekkel garantáljuk betegeink és orvosaink számára a lehető legjobb körülményeket. Keressen minket, amennyiben fogászati, gasztroenterológiai, fül-orr-gégészeti, kardiológiai, valamint tüdőgyógyászati ellátásra van szüksége! Az év minden napján - munkaszüneti és ünnepnapokon is - nyitva tartunk. Ha igazán profi ellátást szeretne, modern környezetben, feszültségek és várakozás nélkül, akkor keresse fel az Ezüstfény Magánklinikát!

Focus Medical Margitsziget - Lézerklinika

Focus Medical Margitsziget - Lézerklinika

IntraLASIK: a világon elérhető legmagasabb technikai színvonal Budapest egyik legszebb pontján, a margitszigeti Danubius Thermal Hotel Egészségügyi Centrumának szívében lézerklinikánk a hagyományos szemészeti ellátáson kívül korszerű, személyre szabott, elsősorban IntraLASIK, valamint LASIK és PRK lézeres látásjavító szemműtéteket végez.

For Beauty plasztikai sebészet

For Beauty plasztikai sebészet

Kellemes budai környezetben tetőtől talpig megújulhat a legkorszerűbb módszerek és eszközök segítségével a Dr. Krasznai Zsolt által vezetett For Beauty plasztikai sebészeti klinikán. Hölgyek ezrei, köztük számtalan ismert és népszerű személyiség választotta már klinikánkat, hiszen, amint jelmondatunk is mondja: A szépség önbizalmat ad.

Fül-orr-gégészet - Dr Juhász Zsuzsanna

Fül-orr-gégészet - Dr Juhász Zsuzsanna

A fül-orr-gégészet oldal megpróbál válaszokat adni a fül-orr-gégészettel kapcsolatos összes kérdésre, tünetre, betegségre! Dr. Juhász Zsuzsanna, fül-orr-gégész és allergológus szakorvostól kérhet tanácsokat az 'Orvos válaszol' menüpontban, és fönt találja a rendelések időpontjait is. A 'Média' menüpontban elolvashatja a témával kapcsolatos híreket, és tanácsokat. Amennyiben bármilyen kérdése van a témában, bátran keresse föl ezt a honlapot.

Gáspár Barbara, pszichológus

Gáspár Barbara, pszichológus

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán végeztem, klinikai és igazságügyi programokon. Emellett az egyetem kreatív írás programját is elvégeztem. Egyetemi kereteken belül asszertivitás tréningen, tranzakcióanalízis TA 01 képzésen, egyetemen kívül pszichodráma csoportban és kognitív viselkedésterápia képzésen vettem részt. Klinikai pszichológia szakmai gyakorlataimat a Szent Imre és a Nyírő Gyula kórházak pszichiátriai osztályain végeztem. Az igazságügyi pszichológia szakmai gyakorlatot a Közösségi Szolgáltatások Alapítványa Magyarországnál töltöttem el. Miben segíthetek? Felnőtteknek és serdülőknek nyújtok életvezetési tanácsadást. Területek: Önismeret növelése, önbizalomhiány kezelése Személyiségfejlesztés Családi problémák Életvezetési problémák Hangulatzavarok Párkapcsolat i problémák

Tuti menü