Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szűrővizsgálatok képes leírás - Egészség.tlap.hu
részletek »

Szűrővizsgálatok - Egészség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszseg.tlap.hu » Szűrővizsgálatok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Állapotfelmérés ESG vizsgálattal

Állapotfelmérés ESG vizsgálattal

Egészsége megőrzésére, állapotának gyors egyszerű felülvizsgálatára, panaszai és tünetei okainak megismerésére javasoljuk nem csak megelőzés képen. A vizsgálat során laikusként is jól láthatóak értelmezhetőek az eredmények, jól elkülöníthetőek a gyulladások alul és túlműködésre utaló jelek. Megfigyelhető a savasodásra vagy a túlzott lúgosságra mutató jelek. Vérösszetétel, hormonszintek, ásványi anyag tartalom is mérhető a készülékkel. A vizsgálat gyakran megismételhető így akár folyamatos állapot nyomon követésre is alkalmas, a régebbi vizsgálati eredményekkel összevethető.

Allergia vizsgálat a Hmm-nél

Allergia vizsgálat a Hmm-nél

Közismert, hogy az allergiás betegségek kialakulásához szükségeltetik valamiféle öröklött hajlam is. Az allergiás betegek vérrokonságában gyakran találunk más, allergiás betegségben szenvedő családtagot. Az allergia egy igen bonyolult szervezeti válaszreakció, ennek megfelelően megértése, kivizsgálása sem mindig egyszerű. Fontos tudni, hogy a kialakult reakció, mindig az egész szervezetre kihat, függetlenül attól, hogy a tünetek milyen szervet érintenek elsődlegesen. Az allergiás reakciók vizsgálatával a tünetek típusától függően bőrgyógyász, tüdőgyógyász, gégész, illetve allergológus-immunológus szakorvos foglalkozik.Jöjjön el a Hmm-hez és vizsgáltassa ki magát.Minden elérhetőségünket és további információkat a weboldalunkon megtalál.

Allergia vizsgálatok

Allergia vizsgálatok

Allergia mint betegség? Igenis meg nem is. Bár mostanában sokkal több ember szenved benne és sokkal többet is beszélünk róla, allergia valószínűleg azóta van, mióta emberek vannak, sőt régebben, mert nem csak emberek lehetnek allergiások. Az első valószínűsíthető híres allergiás haláleset kb. 5000 évvel ezelőtt esett meg Egyiptomban. Menész az idős egyiptomi fáraó a Nílus partján egy khebbel találkozott, ez okozta a halálát. Mivel a szó vizilovat és méhet egyaránt jelent, nem tudni valóban méhcsipésre volt-e allergiás a fáraó, de a fáraók egészségügyi kartonjait ismerve ez nagyon könnyen elképzelhető. Alig 2500 éve történt, hogy Hippiász, az athéni áruló éppen a perzsák partraszállását irányította, amikor olyan erős tüsszögés és köhögés jött rá, hogy a fogait is kiköpte Herodotosz leírása szerint, ami míg saját korában isteni közbeavatkozásnak tűnt, innen nézve leginkább erős szénanáthára, vagy asztmára utal. Valószínűsíthető, hogy III. Richárd is allergiás volt, még pedig a földieperre, amivel őmaga tisztában volt, míg a kor orvosai nem ismerték a csalánkiütés fogalmát.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Candida szűrés

Candida szűrés

Az otthon bárki által használható Intim Candida Gyorsteszt a Candida fertőzés hüvelyből vett mintából történő kimutatására szolgál. Kimutatja a kezdődő és a már előrehaladott Candida fertőzést is. A Candida albicans, a Candida glabrata, a Candida tropicalis kórokozókat és a kevert fertőzéseket egyaránt kimutatja. A teszt egyaránt működik a tünetekkel rendelkező, illetve a specifikus tüneteket nem mutató betegeken is. Csak gombára érzékeny, működését bakteriális eredetű fertőzések, antibiotikumok, hormonok nem befolyásolják. Immunoassay alapú qualitatív gyorsteszt. A Candida gomba ellen termelt antigének hüvelyváladékból vett qualitatív kimutatására alkalmas.

Diagnoscan Magyarország

Diagnoscan Magyarország

A Euromedic Diagnosztika szerte Európában kitűnő hírnévnek örvend, ahol csak Magyarország Kft. legfőbb értékei mentén alakítja jövőképét. Folyamatosan megújítja a stratégiai versenypozícióját és új területekkel bővíti piacát a képalkotó diagnosztika, a teleradiológia, valamint a privát ellátás területén. Az egészségügyi szolgáltatások magas szakmai és minőségi színvonalával megtartja a szolgáltatásait igénybe vevők maximális elégedettségét. Magyarország 8 nagyvárosában elérhetőek képalkotó diagnosztikai szolgáltatásaink. A központ Budapesten található, ahol térítés ellenében vehetők igénybe a röntgen vagy ultrahang-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is, amik eddig főként csak kórházakban voltak elérhetőek, mint például az MR-vizsgálat, CT-vizsgálat, mammográfia, angiográfiás vizsgálat vagy csontsűrűség-mérés. Látogasson el oldalunkra és kérjen időpontot még ma.

Menedzserszűrés

Menedzserszűrés

A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Az életvezetési javaslatot az összefoglaló orvosi jelentés tartalmazza, az életmód tanácsadás minden szűrőprogramunk (így a menedzserszűrés vizsgálatoknak is) és prevenciós tevékenységünk elválaszthatatlan része.

Menedzserszűrés és egészség megőrzés

Menedzserszűrés és egészség megőrzés

Az egészség megőrzése érdekében, fontos a rendszeres szűrvizsgálatok elvégzése. Ezek közé tartozik, azoknak a rendszeres vizsgálata, akik olyan megterhelő munkát végeznek, melyek az egészségüket veszélyeztethetik. Ilyen jellegű vizsgálatokat szedett össze egy csoportba a WorCare Egészségpont. A menedzserszűréseknek több fajtája is van, a vizsgálatok mennyiségétől függően. Ezeket össze lehet állítani akár személyre szabottan is. Kiváló orvoscsoportokat a főváros több pontjában is meg lehet találni, és fel lehet keresni.

Online látásvizsgálat

Online látásvizsgálat

Online szemvizsgálat szolgáltatásunk segítségével Ön tesztelheti látásélességét. Nem kell órákat várnia egy rendelőben, vagy kórházban egy rövid ellenőrzés miatt. Otthon, a kényelmes karosszékben ülve, bármikor elvégezhető a szemvizsgálat. A látásteszt folyamán a szemészeti vizsgálatok során alkalmazott, jól ismert szemvizsgáló számsor segítségével tesztelheti le, mindössze néhány perc alatt, szemének épségét. Amennyiben az online szemvizsgálat eredménye további, szemorvosi ellenőrzésre ad okot, rendszerünk segítségével foglalhat időpontot az Önnek megfelelő optikánkba, ahol szemész szakorvos, optometrista végzi el a szemvizsgálatot.

Tuti menü